Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Në Mbështetje të të Rinjve

ITK informon nxënësit mbi logjistikën dhe burokracinë administrative gjatë përzgjedhjes së testeve dhe deri në momentin e regjistrimit në fakultet. Gjithashtu siguron dhe ofron informacione mbi të drejtën për arsimim, shoqatat e studentëve dhe për mundësitë për karrierë sipas fakulteteve të ndryshme.

Të gjitha shërbimet e zyrës së karrierës për nxënësit e shkollave të mesme do të ofrohen FALAS gjithmonë nëse ata do të bëjnë ndonjë nga kurset ose trajnimet që ofrohen kundrejt pagesës. ITK jo vetëm që ofron çmime të aryesshme dhe të përballueshme por edhe herë pas here bën oferta të ndryshme për grup mosha të ndryshme nga ku ju do të mund të përfitoni.

(Shikoni ofertat e fiundit)

Për më shumë informacion mbi zyrën e karrierës dhe çmimeve të kurseve/trajnimeve me pagesë mund të na KONTAKTONI

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Të Rinjtë