Jepni vlerësimin tuaj

Për Fëmijët

Programi iTKIDS

“ITKids” ka të gjitha llojet e informacioneve të dobishme...

Më Tepër

Për Të Rinjtë

Për të Rinjtë

ITK informon nxënësit mbi logjistikën dhe burokracinë administrative...

Më Tepër

Për Studentët

Programe Studentore

Instituti i Trajnimeve dhe Karrierës ka dizenjuar një seri programesh...

Më Tepër

Për Profesionistët

Trajnime Profesionale

ITK në mbështetje të zhvillimit personal dhe ndërpersonal të ...

Më Tepër

Oferta dhe Lajmërime

Gjermanisht Niveli A1Gjermanisht Niveli A1 05 Mars 2014 50 Seanca nga 60 Min Apliko Tani Lektor Brunilda Gjoci Pedagoge / Mësuese e Gjuhës Gjermane Me datë 05 Mars do të filloj kursi i Gjuhës Gjermane për niv... Lexo me shume
Gjermanisht Niveli A2Gjermanisht Niveli A2 03 Mars 2014 50 Seanca nga 60 Min Apliko Tani Lektor Brunilda Gjoci Pedagoge / Mësuese e Gjuhës Gjermane Me date 03 Mars do të filloj kursi i Gjuhës Gjermane për nive... Lexo me shume
Kurs për Kontabilitet Praktik 25 Shkurt 2014 11:00 - 12:30 15 Seanca nga 90 Min Apliko Tani Lektor Eldi Laze Kontabël i Miratuar - Pedagog / Mësues për Kontabilitetin Praktik dhe programet Alpha, Financa d... Lexo me shume

Partnerët Tanë

 
 

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi